Prodej avios - BA Executive Club
[/citace]
1 x opakovaný nakup (můžete hned pak zrušit) plus dvakrát 15k za 4.5 tisíce a máš hned 45k revpoints za 12825kc. To je imho lepší než 35k za 12 tisíc, just sayn’
Imho tak tosouhlasím a taky bych tak chtěl nakoupit za Já tam ale nikde je15k najednou nevidím just ask.
Poradíte prosím někdo - nemám s tím žádnou zkušenost :-) Mám na Revolutu nějaké body k převedení na míle a docela bych to využil k nějakému příjemnému zimnímu/jarnímu business letu do tepla pro dva. Třeba Bahamy nebo naopak na druhou stranu třeba Fidži. Jak hledáte vhodné lety/společnosti? Pokud někdo pomůže, má u mě flašku něčeho super dobrého :-) Rezervoval bych někdy na podzim s termínem letu cca březen, k dispozici budu mít odhadem 300K mil, zbytek letenky počítám cash. Zatím lítáme obvykle v economy a chceme si jednou užít i tohle :-) Díky moc!
jokker napsal(a):
Imho tak tosouhlasím a taky bych tak chtěl nakoupit za Já tam ale nikde je15k najednou nevidím just ask.
[/citace]
stačí u nákupu bodů posunout lištičku doleva, pak se objeví dražší nabídky. A už se omlouvám za to, že jsem mimo téma.
[citace="fridgy"fr otevře revolut appku a normálně čte co mu nabízí, zaplatí za míle a má hotovo. Žádný kouzlo v tom není. :)
[/citace]Super uznávám že fridgy není kouzelník nýbržto šikovnějším uživatelem Revolutu, než já (hned jsem to vyzkoušel a mám nových 15.000Aviosek převedených pod Qatar.
mikefull napsal(a):stačí u nákupu bodů posunout lištičku doleva, pak se objeví dražší nabídky. A už se omlouvám za to, že jsem mimo téma.
[/citace]Děkuju moc!
Hned jsem si našel vysněnou trasu LHR-LAS deset a třičtvrtě hodin dlouhý let za přijatelných 110.00 Aviosek (110:15= 7,33x 4.500,-je přijatelných 33.000 korun za jeden z nejdelších přímáků v byznysu, jedním směerem aleplus k tomu628GBP.Koupím si exoskeleton a mohu vyrazit.let s British Airways, tudíž to sem zhruba patří. :-)
floodland napsal(a):Jasně každý to holt vidíme jinak za deseti hodinový let to rád zaplatim.(stejně to pak vyhraju v kasinu) Byznys u BA je kvalitní a požitekA to má být nějak výhodná cena?
Mě nejde o častku, ale o to, že když to koupím normálně na BA stránkách, tak mě to vyjde levněji.
CStále to ukazuje jednosměrku v C 8904GBP.
1.500 GBP je Ppřece směšná cena to by měli dobytčák prázdný.
Tobě to nepřijde divný když to píšeš? Ta cena přece nedává smysl nebo jsi objevil chybu a ukazuje se záhadně jenom tobě.
Proč bych to měl hledat jako jednosměrnou? Normálně return, třeba tohle: 5.9.-24.9.
floodland napsal(a): Proč bych to měl hledat jako jednosměrnou? NormálněNo hledej si co chceš, Ten kontext je jasný počet potřebných Aviosek.